Nekem is ez az érzésem, érdekes, hogy csak fideszes propagandisták látták. Mintha csak ráuszították volna a harcosokat a világhálóra, hogy kommenteljenek a fantom listáról. De akkor mit ismert el Magyar Péter?
én tökre megnézném hogy valóban benne vagyok abban az adatbázisban vagy sem, többen is jelezték hogy nem is regisztráltak az appba mégis a listán voltak, szívesen ránéznék hogy én aki regisztráltam rajta vagyok-e, de az a szaros lista eddig úgy tűnik minden fideszesnek megvan de rajtuk kívül nem sok embernek...
Amit ismerőstől tudok, hogy ő már korábban kapott pár fenyegető hívást, emailt és SMS-t, és nála az derült ki, hogy a számlavezető bankjából kerültek ki az adatai. Rendszeresen utal támogatást a Tiszának. Nyilván nem ő az egyetlen, hanem egy banki dolgozó lekérte a listát, hogy kik szoktak utalni. Ha tényleg szerepelnek olyan személyek a listán, akik nem is regisztráltak az appba, akkor ez a feltörés sztori kamu, valójában a máshonnan (mint pl. a bankból) szerzett adatokat állítják úgy be, mintha a Tisza adatbázisából került volna ki.
Olyat is olvastam, hogy az adatok köre is érdekes, mert olyanok is vannak a listán, amiket nem kellett megadni a regisztrációhoz. Valaki azt írja, hogy nála pl. az anyja neve is ott van, pedig azt nyilván nem kellett megadni. Ez megint inkább a banki forrásra utal. (Én nem láttam a listát, jó lenne tudni, hogy tényleg vannak-e ilyen adatok.)