Xlsx Large amount of personal data from Hungary - domain: tiszavilag.hu

Xlsx Large amount of personal data from Hungary - domain: tiszavilag.hu
Megvan még valakinek a link?
Nem, és ne is kérd. Ennek vége van. Fentebb leírtam, hogy a haveibeenpwned pont com oldalon tudod ellenőrizni magadat, hogy szerepelsz-e a kiszivárgott listán. Más adata felől pedig ne kutakodj.

Botok tucatjai figyelik ezt a topikot (és más fórumfelületeket is) és másodperceken belül reportolják az esetlegesen keletkező új linkeket. Vége van, vége van.

Haveibeenpwned.com

Itt az önellenőrző felület. Ez az egyetlen link, ami nem lesz törölve.

You must be logged in to see this link.

A
Ez a Have I Been Pwned oldal mennyire megbízható? ...
A haveibeenpwned szerintem megbízható. Több mint 15 éve létezik, egyszer sem szivárogtatott adatot, nem küldött spamet, mégcsak nem is törték fel soha, és mindig is az volt a célja, hogy transzparens módon értesítsen, ha az adataid valahonnan kiszivárogtak. Mindössze az emailcímed megadásával tudsz keresni benne.

Imádom ahogy a tiszarosok reszketnek szenvednek. Rengeteg tiszaros ismerősömet zaklatják hìvogatják felkeresik a Fideszesek. Az egyikükek a házához is ki mentek. Innen is üzenrm nekik hogy ez még koránt sem a vége . 🤣🤣🤣 Szar világ vár minden tiszarosra!!
Ide nyugodtan kijöhet bármelyik fideszes, holnap már nem lesz feje

Haveibeenpwned.com

Köszi, ez tök jó oldal! A tiszás adatbázisban nem szerepelek szerinte, de pár korábbi, más oldalakat érintő feltörésnél kerültek ki adataim.
Annyi kiegészítés, hogy azt megtudtam, belépés nélkül keresve alapból nem mutatja, hogy egy email érintett-e a tiszás adatlopásban, mert szenzitív adatnak minősítette az oldal, így nem lehet akárkiét lekérdezni. Ahhoz, hogy tényleg látszódjon, szerepelsz-e rajta, be kell lépni (email címre küld ellenörző levelet).
Így belépve is azt mondja, hogy nem szerepelek benne. (Annyira azért nem meglepő, mert nem regisztráltam az appba, de azért vannak többen, akik szintén nem, aztán mégis megtalálták magukat a listán. :) )

TÉNYLEG BENNE VAN AZ A FELCSÚTI SZARDARAB
Fel se tűnik, hogy kamu regisztrációval van fent?!

Amúgy van benne pár ismerősöm. Majd holnap megkérdezem, hogy legalább beperli őket?! Még is csak kikerültek adatok, amiknek nem kellett volna. Aztán ha nyer, akkor felezünk :)
Szegények annyira áradni akartak :D :D :D
Aki fent van a listán, nyugodtan perelhet :)

Fel se tűnik, hogy kamu regisztrációval van fent?!

Amúgy van benne pár ismerősöm. Majd holnap megkérdezem, hogy legalább beperli őket?! Még is csak kikerültek adatok, amiknek nem kellett volna. Aztán ha nyer, akkor felezünk :)
Szegények annyira áradni akartak :D :D :D
Aki fent van a listán, nyugodtan perelhet :)
NE NÉZZ MADÁRNAK. A LEGVALÓSZÍNŰBB, HOGY EGY UGYANOLYAN NEVŰ EMBER VAGY VALAKI POÉNBÓL BELEÍRTA. DE ORBÁN AKKOR IS CSAK EGY DAGADT SZARRASZÁLLT ZSÍR

Nem, és ne is kérd. Ennek vége van. Fentebb leírtam, hogy a haveibeenpwned pont com oldalon tudod ellenőrizni magadat, hogy szerepelsz-e a kiszivárgott listán. Más adata felől pedig ne kutakodj.

Botok tucatjai figyelik ezt a topikot (és más fórumfelületeket is) és másodperceken belül reportolják az esetlegesen keletkező új linkeket. Vége van, vége van.

Haveibeenpwned.com

Ez lofaszt sem er. Rakerestem nehany emailre a tablazatbol es egy csomo nincs benne.

Back
Top Bottom