Xlsx Large amount of personal data from Hungary - domain: tiszavilag.hu

Xlsx Large amount of personal data from Hungary - domain: tiszavilag.hu
Teljesen igaza van, minek ezt terjeszteni? Mi a fenét kezdtek vele?
Sok a kíváncsi ember, hogy tényleg létezhet ilyen?! Annyira mondták, hogy biztonságos aztán még sem?! Jó nem volt olyan biztonságos ám legyen. De elismerték, hogy hibáztak? Dehogy is.
Szóval én is kíváncsi lennék arra az adatbázisra ha lenne használható link róla

Nekem is privátba légyszi megnézem rajta vagyok-e meg, hogy melyik ismerősöm tiszás!

Nekem is pls szeretném megnézni hogy valós-e az a bizonyos adatszivargas

én tökre megnézném hogy valóban benne vagyok abban az adatbázisban vagy sem, többen is jelezték hogy nem is regisztráltak az appba mégis a listán voltak, szívesen ránéznék hogy én aki regisztráltam rajta vagyok-e, de az a szaros lista eddig úgy tűnik minden fideszesnek megvan de rajtuk kívül nem sok embernek... :ROFLMAO:

én egyre inkább azt érzem hogy az a dokumentum igazából nem is létezik, felturtam érte a fél internetet de csak halott linkek vannak meg a listát kereső emberek...

én egyre inkább azt érzem hogy az a dokumentum igazából nem is létezik, felturtam érte a fél internetet de csak halott linkek vannak meg a listát kereső emberek...
Nekem is ez az érzésem, érdekes, hogy csak fideszes propagandisták látták. Mintha csak ráuszították volna a harcosokat a világhálóra, hogy kommenteljenek a fantom listáról. De akkor mit ismert el Magyar Péter?

Nekem is küldjétek el légy szíves. Köszönöm.
Nekem is küldjétek el légyszíves. Szintén szeretném magamat ellenőrizni. Egyébként melyik jelentette be ezt abuse materialnak? Ennyi erővel MINDEN az, ami ezen az oldalon van, hiszen itt minden leak... de most a sok propaganda hír között nem tudom, hogy benne vagyok-e.

Please somebody send me a working link in private message. I wish to check if I am included in the leak. Also I wonder whoever decided to report this as abuse material? In a way, everything here could be considered to be the same as they are all leaks. But... since they were put out into the open anyway, at least let us see it, no need to delete it, this cannot be undone anymore... and i am lost in the propaganda , i want to check myself if im on the list. Thanks.

Back
Top Bottom